sv

I vår ramverkstad


Vi hjälpte till att ta ner och spänna upp Martinas dukar inför hennes utställning på CF Hill. Redan stor succé efter vad vi fått höra!

Strindberg

12.06.2019

Uppsala auktionsverk sålde en August Strindberg som vi gjorde en schellacksbehandlad ram till. Den svarta ramen trycker fram färgerna i målningen på ett härligt sätt. Som tur var slapp vi ha denna dyrgrip i verkstan, då hade vi knappt vågat andas, utropspriset är 4-6 milj.

John Bauer

12.06.2019

Vi ramade in de här härliga trollen av John Bauer till Uppsala auktionsverk. Förgylld innerlist med vitguld och en svart ornamenterad ram. Vi hoppas de nya ägarna tycker det blev lika fint som vi.

I lördags var Rebecka med och blev intervjuad i programmet Loppmarknadsarkeologerna. Programmet handlar om begagnade ramar och vad man ska hålla utkik efter om man vill hitta en prisvärd begagnad ram.

När kunden kom till oss började hon ge upp. Hon hade inte hittat någon som ville ta på sig att göra en ram av hennes faluröda plankor och förgylla dem i silver. Men så här häftigt blev resultatet.

Vi ramade in 4 fantastiskt fina skisser av Janne Borén. Lådinramningar med samma kartong både i botten och på sidorna.

Äntligen fick vi gräva ordentligt i firmans gömmor för att hitta begagnade ramar till 8 st konstprintar på canvas. Kundens biljardrum kommer bli ett av Stockholms häftigaste.